Lördag

Hallådär

Idag vaknade jag upp hos pappi, var där ett tag sen åkte vi och handla lite och nu är jag hos mamma igen, har varit och köpt pizza så har precis ätit. Igår var jag sjuk och idag mår jag faktiskt bättre, lite huvudvärk bara:) Imoergon ska jag döma fotbolsmatch, sen åker mamma och marko till Grekland så jag ska till en kompis och bo där i två veckor!:) Skriver innan jag åker imorn:) puss

Lägger in en gammal bild på mig och linnea

MATCH!

Sitter just nu och taggar inför Dm-semifinal i fotboll har match på strömvallen klockan 19.30
Ska väl börja packa lite för imorn också innan jag åker.. Ska nämligen ut och campa med alla 9:or på skolan!
Aja skriver i kväll tänkte bara låta er alla veta att jag inte dött;)
 
 

Första skoldagen.

Första dagen i skolan: Check.. Haha, sitter hemma i soffan och har precis ätit. Strax ska jag dra iväg på fotbollsskola som jag är ledare i. Jag har som sagt varit i skolan idag i typ 50minuter och fått en massa papper och information, imorn börjar jag inte förräns halv tio och så ska vi bara leka lekar typ... aja, skriver när jag kommer hem igen:)  Ska lägga in lite bilder när jag kommer hem också.. :)
 

FÖRLÅT

Helt ärligt förlåt... Jag har inte bloggat på ett tag men jag lovade att det skulle ändras! Men imorn börjar skolan igen oxh då ska jag börja skriva varje dag det lovar jag! Det här sommarlovet har gått för fort, det suger att skolan börjar nu igen.. men såklart så har man ju sakmat klassen men ala läxor och så.. ussh, aja, ska väl lägga mig och kolla film nu och tagga skolan imorn.. puss, och Hanna jag skrev inlägget som lovat;)

Cecilia

Vakna typ nyss, och ska ut i solen och sola en stund sen ska jag hem till Cecilia för en övernattning med mina brudar! Vi ska väl bara tare lugnt och om det är fint kanske vi drar och badar, kommer väl hem imorn igen då skriver jag! :)

Middag

Sitter och har precis ätit middag hos fam. Öman:) har fått jätte god mat! Nu ska vi snart bege oss hemåt. Jag har idag kommit hem från Dalarna, har varit där i en vecka nu. Imorgon ska jag träffa Moa en stund för hon åker utomlands på Måndag, sen på kvällen ska jag hem till Cecilia för en tjejkväll med mina brudar! Skriver mer imorgon!

PS: Förlåt för dålig uppdatering, Ska bättra mig jag lovar! Puss
RSS 2.0