Båt

Precis blivit klar, snart kommer storasystrarna och hämtar mig och sen ska vi åka på någon såndär 24-timmars kryssning. Så tänkte bara berätta att jag inte kommer blogga på två dagar nu, Ha det bra, så hörs vi snart!!:)

JULBILDER

...

You could have all the money in the world, but nothing is as precious as spending quality time with your family & friends around the most wonderful time of year.
 
 
 
 
 
 

Ännu mer jul.

 Som rubriken lyder så ska jag iväg på ett till julfirande om en stund, nämligen min tredje för i år. Ikväll ska vi till pappas tjej och fira med henne och hennes släkt. Jag har precis kommit ut från duschen och ska börja göra mig klar. 
Jag fick mycket småsaker igår, och jag är nöjd med varenda en.  Idag så kom Olle hem så han var här och öppnade lite paket också. Fick även ett paket från mina systrar som bor i dalarna, dom kommer och hämtar upp mig imorn och då ska vi åka till Stockholm och så ska vi åka någon typ 24-timmars kryssning, jag, mina två systrar och deras familjer. Jag har saknat dom enormt så det kommer bli kul. Nä men nu måste jag göra mig klar, och sen åka till Valbo. 
 

JULAFTON!!

God jul alla läsare!! Egentligen har inte jag tid att sitta framför datorn men var bara tvungen att säga God Jul. Jag har fått jätte mycket fina presenter och kommer lägga upp bilder från julafton antingen idag eller imorn! God Jul på er alla!

Lördag

Godmorgon på er!
Vaknade bredvid mina bästa tjejer imorse. Nu ska vi äta lite frukost sen göra oss klara och åka och shoppa. Vi kommer tyvärr inte gå ut och knäppa kort idag, det snöar ute och så hinner vi inte..
Senare ikväll ska jag till pappa och fira julafton, vi brukar alltid fira dagen innan julafton men iår blev det ändrat. Så jag får öppna någon julklapp redan idag!!(happy)
Måste gå nu, frukosten väntar. Puss

JULHANDLAT

Som rubriken lyder så har jag varit och julhandlat med mamma idag. Har köpt klart nästan alla julklappar, har  bara två kvar. 
Det är julafton om tre dagar och enligt mig känns det som att det är flera månader kvar. 2012 har gått så hinmla fort.. JAg har precis käkat och nu är bästavännerna här så ska vi ha tjejkväll. Det är dags att färga om mitt hår igen så det ska göras, plus så ska vi färga Johannas hår också. Imorgon ska vi kanske ut och fota beroende på hur håret blir, sen ska vi iväg till antingen stan eller köpis så jag kan köpa klart alla julklappar plus en nyårsklänning!! 
Jag längtar typ mer till nyår än till julafton, Jag ska fira nyår med mina älskade bästavänner!! Jag får fira slutet av 2012 och början av 2013 med mina absolut närmaste vänner, dom är helt underbara och jag skulle aldrig kunna leva ett liv utan dom, det skulle vara förjävligt.. 
Iallafall så måste jag gå nu för vi ska ner och basta och färga håret nu, vi hörs!

Ledsen..

Har varit lite jobbiga dagar den här veckan, har haft dom dom sista proven och läxorna innan lovet. Iallfall så kommer jag inte kunna blogga så mycket i helgen för idag ska jag på match och sen iväg på luciacupen och spela fotboll.. Så jag kommer inte hem förrän imorn.
Jag ska försöka blogga imorgon också om jag hinner beror lite på när jag kommer hem. Det är ju snart Julafton också!! Lite mer än en vecka kvar nu, jag känner mig lite stressad med tanke på att jag inte börjat köpa julklappar än. Men det får jag fixa i veckan, får jullov på Torsdag så ska ner och julhandla då eller på Fredag.
Funderar även på att göra något annorlunda med mitt hår skulle vilja ha in lite mer färg i håret.. Funderar på att göra något liknande som på bilden.
Puss

Fake smile

Jag har varit hemma idag också, börjar känna meh lite bättre iallafall. Min kväll kommer att spenderas med sista plugg grejerna, sen kolla på film och bara mysa-. Imorgon ska jag ut och fota lite iallafall, måste ha lite nya bilder på all snö och så det kommer nog en massa bilder imorn!
En bild från när jag var i Stockholm för ett tag sen, bilden har jag tagit själv.

Home

Blev hemma idag.. Mår inte så bra, hostar jätte mycket.. Iallafall så kom Marko hem med Ben och 'jerrys till mig så ska sätta på en film och tjocka i mig glass!

Hatar detta väder

Vaknade med världens hosta idag, så nu får vi se om jag åker till skolan. hatar att jag alltid ska bli såhärsåfort jag blir lite försyld... Också är det världens snökaos ute så det känns som om jag tar mig ut så ommer jag bara bli ännu sjukare. Iallfall så ska jag äta nu och så får vi se sen om jag åker till skolan eller inte, puss. 

Rummet

Har precis blivit klar med städningen, har städat hela rummet och möblerat om lite. Rummet såg verkligen hemskt ut innan. Iallafall ska ner och basta nu och köra en myskväll, det var länge sen nu. Har inga prov eller läxor heller och det är grymt skönt! 
Trodde även att jag var ledig i helgen, men icke.. 
Fredag blir det de gamla vanliga, är med vännerna i Mårtsbo förmodligen, sen Lördag har mina kära vänner som ska fira nyår här bestämt att vi ska åka pulka och ha en filmkväll! Låter jätte mysigt, men jag har även ett prov på Onsdag som jag verkligen måste plugga till. Så hela söndagen och morgondagen går till att plugga, puss.
Lite bilder på halva rummet, så här ser det ut nu efter att jag har städat. Innan låg det massa saker på golvet och sängen var förjävlig men nya rena lakan och inga kläder alls på golvet!:)

Utkast: Dec. 05, 2012

Följ min blogg med Bloglovin

Älskade vänner

Mina underbara vänner! 

Älskade snö...

Seriöst jag älskar snö, tanken på att vara ute och lek aoch bara slänga dig i snöhögar! Men det snöar ju absolut hela tiden.. Har ingen lust att gå utanför dörren ens..

Bror

Är hemma hos brorsan nu och ska vara här ett tag. Han ska laga mat åt mig och hans tjej sen ska vi vidare på bio! Har tagit massa vinter bilder tidigare idag, jag kommer att ladda upp bilderna imorgon eftermiddag n'r jag kommer hem. Jag ska sova borta inatt hos ett par kompisar s[ kommer hem i morgon eftermiddag!

Första December

Idag är det första December! och jag kan säga att det verkligen är snökaos här i Gävle.. Jag har plumsat i snö både igår morse och inatt när jag skulle hem, frös som bara den! iallafall så ska jag och mamma och grannen kanske iväg på julmarknad i Valbo idag, om vi kommer iväg med bilen vill säga;) Ikväll ska min käre bror bjuda mig på middag och sen bio, ganska överlycklig vi ska gå på sista Twilight filmen, hoppas den är grym! men det suger att det är sista filmen. Jag ska ut och ta massa julbilder idag så kommer en massa bilder på bloggen ikväll eller imorn! kram så länge:)
RSS 2.0