Äckliga bild

Vem fan har prov i bild?! jag hade i det igår och jag chansade igenom typ hela provet.. Iallafall så fick jag f. hatar bild man har liksom inte prov i bild! HAr typ utbrott nu, åh! Nu ska jag plugga hela helgen och veckan och få A på omprovet!!

Sjukhuset

Hej..
Har varit i skolan till typ elva idag, sen åkte jag till sjukhuset, Fick reda på igår kväll att min pappa varit med om en bilolycka, så jag sov inte så mycket inatt och idag var jag på sjukhuset. Som tur var klarar han sig ganska bra, han bröt bara benet så han har opererats idag. Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Träffade bästavännerna på stan efter jag varit på sjukhuset och käka och plugga, är så glad att jag har dom! Dom får mig alltid att skratta när jag inte vill/kan. Jag älskar dom!

Trött

Kom precis hem från skolan.. Ganska seg dag, det var ju första dagen efter lovet och det första jag har efter lovet är ett prov... Iallafall idag är det den femte november och världens bästa vän fyller år idag!! Grattis älskling! Och om två dagar fyller jag år(7november) Iallafall imorgon ska jag och bästavän gå till Waynes och plugga efter skolan så jag lägger väl in ett inlägg när jag kommer hem, peace

TATUERING!

 Jo, det var någon som kommenterade här på bloggen att jag skulle akriva mer om min tatuering, så varför inte liksom? 
jag gjorde en tatuering för cirka en månad sen på höften, precis över troskanten på höger sida, där det står Be strong med skrivstil. Många säger att jag är för ung att göra det, att jag skulle ångra mig. Men det här var verkligen något jag ville och eftersom mina föräldrar accepterade det såbokade vi tid och jag gjorde det samtidigt som en av mina storebröder. Jag är riktigt nöjd över den! Och jag tyckte själv att den blev väldigt bra, den ser typ ut som den gör på bild. Jag var helt säker på att det skulle göra ondare än vad det gjorde, men det var mest för att min plastpappa och hans son(som tatuerade sig samtidigt) skrämmde mig. Men jag är glad att dom gjorde det för då visste jag säkert att jag ville göra det, dom säger nu i efterhand att dom sa det för att kolla om jag skulle fega ur. 
Iallafall vet jag inte mer vad jag ska skriva om den, men om ni funderar på att göra en tatuering, tänk igenom det riktigt ordentligt. För den kommer sitta kvar resten av ditt liv, och prata med dina föräldrar innan du gör det. Personligen är jag väldigt nöjd med den och skulle vilja göra en till liten, men det får bli när jag är 18.. 
Puss
RSS 2.0