Förlåt

Jag vet att det varit dålig uppdatering på sistone, men jag har haft ganska mycket att göra. Men nu är det sportlov så ska försöka lägga in åtminstone ett inläg varje dag. 
I veckan har jag tränat och pluggat, i fredags var jag på bio med bästavän och såg EGO. Den var jätte bra, jga rekommenderar er att se den!!
Efter det åkte vi till Johanna men jag var bara kvar typ 30minuter sen åkte jag till Henrik och var med han och Viktor. I lördags spela jag match och hade myskväll med laget och sov över i lokal. 
Gårdagen spenderade jag på sportis och kollade på innebandy, jag kollade på killarnas match. 
Idag ska jag träffa bästa vännerna och sen ska vi sova hos mig. 
 
Jag tänkte börja lägga ut en dagen outfit på bloggen så får ni se lite mer av mig. 
Nu måste jag göra mig klar och åka till Moa för vi ska iväg och hämta Tua snart.
Puss


 

På gränsen till att bryta ihop

Hej alla.
Måste säga att det är så himla skönt att det är Fredag imorn! Den här veckan har varit en av dom värsta jag varit med om men ändå en av dom bästa, jag har helt underbara vänner och allt dom skriver eller säger till mig får mig att må så mycket bättre!!. Jag har varit på dåligt humör hela veckan och mått piss.. Men jag var i Stickholm i Tisdags med bästa klassen och det var en riktigt bra dag och vi hade verkligen jätte kul!! Nu ska jag plugga sen vidare på träning, puss






Tjejkväll

Hej kära vänner!
Igår var jag med mina saknade vänner och bara hade tjejkväll, det var så länge sen vi hade det så nu var det dags igen. Iallafall vi pratade och bara larvade oss, det var mycket skratt och det var länge sen jag hade så roligt!
Nu sitter jag och väntar på maten, sen ska jag ta bussen till Valbo och träffar vännerna.
peace out








Bästavän

Vaknade hos bästavän idag. Igår var första gången jag var ute på en vecka, det var riktigt härligt. Var och kollade på killarnas innebandy match också. Det var kul att träffa tjejerna igen, pratade även med Henkii och det var riktigt skönt för det var ett tag sen vi pratade..
Iallafall sov hos Moa inatt, vi tog det bara lugnt igår även fast jag var lite upprörd men pratade med Henkii så allt är bra nu.
Idag ska vi färga mitt hår, väntar bara på att Johanna ska komma.
Lägger in en bild på hur det ser ut efter!


En bild på mig och Tua, Moas lillasyster från igår.

RSS 2.0